Identiteit verhuurder

Huur een lasergame.nl is een website van

Guess Who Internetproductions
lieskes Wengs 7A Unit 1
6578JK Leuth
024-7852298
Kvk:090103232
BTW: NL001880222B16

verder vernoemd als verhuurder

 1. Aansprakelijkheid

  De verhuurder is niet aansprakelijk voor enige schade en/of letsel dat voortkomt uit het gebruik van de gehuurde laserguns. Tijdens de activiteiten met de gehuurde lasergame spullen dient er ten alle tijden toezicht van een volwassenen. De lasergun pistolen zijn niet waterdicht en kunnen beschadigd raken door gebruik in de regen. Schade door water en onvoorzichtigheid is voor rekening van de huurder.

 2. Borg

  Standaard wordt een borg gerekend van €50,- per gehuurde lasergame set. Bij beschadiging van het gehuurde materiaal of andere gebreken door onredelijk gebruik, wordt de schade verrekend met de borg. Dit bedrag wordt vastgesteld door de verhuurder. We gaan hierbij uit van de vervangingswaarde van het materiaal. Indien de borg de veroorzaakte schade niet volledig dekt zal  de verzekering van de huurder worden benaderd. Bij diefstal en/of verlies is de huurder volledig aansprakelijk.

 3. Reservering & Betaling

  De huurovereenkomst is definitief zodra deze door ons is bevestigd en de reservering via het reserveringsformulier officieel is geaccepteerd. De factuur moet uiterlijk op de dag voordat de bestelling word opgehaald worden voldaan en op de rekening van de verhuurder staan.

  De betaling van de huur dient overgemaakt te worden ten name van: Guess Who Internetproductions Ook de borg van €50 dient voor de huurdatum contant of digitaal voldaan te zijn.

  Bij afhalen in Leuth mag de huurprijs en de borg ook gepast contant worden voldaan.

 4. Annuleren

  Bij annulering tot 72 uur voor de afgesproken huurdatum worden er geen kosten in rekening gebracht.

  Bij annulering binnen 72 uur voor de afgesproken huurdatum, betaalt u 50% van de huurkosten.

 5. Wijzigen reservering

  Indien de huurder de afgesproken huurdatum wenst te is dit mogelijk Tot 48 uur voor de huurdatum worden er geen kosten in rekening gebracht.
  Hierna rekenen wij € 12,50 administratiekosten

 6. Onderhuur

  De gehuurde producten mogen alleen voor eigen gebruik worden gehuurd en niet worden doorverhuurd of op andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.

 7. Ophalen / Brengen van gehuurde producten

  U huurt de set voor periodes van 24 uur, u kunt bij ons dagelijks terecht van 09:00 tot 16:15  Komt dit u niet uit ? neem dan even contact op via 024-3010070 tijdens kantoortijden om een afspraak te maken.

  Wanneer u de een set lasergame komt afhalen vragen wij u een kopie van uw legitimatiebewijs mee te brengen welke u weer retour krijgt bij inlevering van de set.

  Wanneer u het pakket komt afhalen kunt u de de dag voor de huurperiode vanaf 14:00 uur uw pakket op komen halen , u brengt het de dag na de huurperiode voor 12:30 terug

 8. Verzenden lasergame set

  Het verzenden van een bestelling wordt alleen direct geaccepteerd wanneer de reservering minstens 48 uur voor de gewenste huurdatum is ingediend. In alle andere gevallen zal de verhuurder beoordelen of bestelling alsnog kan worden goedgekeurd. De bestelling wordt alleen verzonden wanneer de huur en de borg zijn voldaan. Ivm de verwerkingstijd van de bank is het aan te raden minimaal twee dagen voor de verzenddatum het betreffende bedrag over te schrijven. De borg bij verzending bedraagt €50,-

  De ontvangen bestelling dient de dag na de huurdatum (met uitzondering van zondag) teruggestuurd te worden met het meegezonden retourlabel . Voor elke dag later word een extra dag huur in rekening gebracht ivm gederfde huurinkomsten.

  Indien de bestelling te laat aankomt buiten de schuld om van de verhuurder waardoor geen gebruik gemaakt kan worden van de set zal 70% van het gefactureerde bedrag worden teruggestort aan de huurder.
  Na verzending ontvangt u van ons een geautomatiseerde email met de trackinggegevens waarmee u de zending kunt volgen