Shoot ‘m all

Welk team en speler wordt het minste geraakt door de andere teams en spelers en wint hierdoor het spel?

Iedere speler krijgt 1 geweer in een bepaalde teamkleur (deze kleur is te herkennen aan de lampjes op het lasergame geweer die oplichten).

Elke speler begint het spel met 3 levensstreepjes. Deze lichtgevende streepjes in de eigen teamkleur bevinden zich aan de achterkant van de lasergun. Wanneer een speler alle levensstreepjes op heeft, heeft de speler een volledig leven verloren en kan de speler niet meer met het geweer schieten (het geweer gaat dan ook knipperen).

De speler moet nu terug naar de centrale basis (spelleider) waar de lasergun van de speler wordt ‘herladen’. De speler kan nu weer verder spelen met 3 levensstreepjes. Op een scorekaart van de speler wordt wel één verloren leven aangekruist. Welk team en welke speler heeft aan het einde in totaal de minste levens verloren?

We adviseren om bij dit spel een tijdslimiet te gebruiken van bijv 10 of 15 min

huur een lasergame voor kinderfeestjes

Team Deathmatch

2 teams strijden totdat een team volledig is uitgeschakeld, het team waarvan nog mensen in leven zijn heeft gewonnen

Verdeel de spelers in 2 tot maximaal 4 teams. De teams nemen positie in het speelveld en bij het startsignaal kan de lasergame strijd beginnen, probeer zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. Wanneer je geraakt wordt verlies je een gedeelte van je levens, wanneer je levens op zijn kan je niet meer schieten en verlaat je het speelveld . Het spel is afgelopen wanneer alle spelers van een team zijn uitgeschakeld

Ook kun je een tijdsduur hangen aan deze spelvariant. bijvoorbeeld 15 min. Het team met de meeste spelers die nog een leven zijn heeft gewonnen

Capture the flag:

welk team heeft als snelste de vlag van de tegenstander verovert 

Verdeel de spelers in 2 teams . Ieder team verstopt zijn vlag op het speelveld. Het doel is nu de vlag van de tegenstander te vinden en mee te nemen naar de thuisbasis Lukt dat dan is het team dat de vlag heeft verovert de winnaar van dit spel. Spelers die af zijn (geen levens hebben) moeten zich eerst melden bij de spelleider voordat ze verder mogen spelen. Ook de wanneer degene die de vlag heeft verovert af geschoten is moet hij/zij de vlag laten vallen en zich melden bij de spelleider voor nieuwe levens waarna hij pas weer mag deelnemen.

Zij zijn pas veilig wanneer de vlag bij hun eigen basis is gebracht. Door de vlaggen op een vaste locatie en in het zicht te plaatsen, kan het spel iets makkelijker gemaakt worden

Flagball:

welk team heeft als snelste de vlag meegenomen naar hun basis

De spelers worden verdeeld in 2 teams en er wordt op een centraal punt een vlag geplaatst , de teams moeten nu deze vlag veroveren en meenemen maar hun basis zonder af geschoten te worden. Het team dat hierin slaagt heeft gewonnen.

anti cheat xl lasergame set huren productfoto

Bescherm de VIP:

weten jullie de VIP veilig over te brengen?

De spelers worden verdeeld in 2 teams 1 team verstopt zich in het speelveld en het andere team heeft de taak een VIP veilig over het speelveld te begeleiden .
De VIP draagt het vipmasker en beschikt ook over 3 levens wordt de VIP gedood heeft de tegenpartij gewonnen

Nieuwe spelvormen van Huur een lasergame

We zijn constant bezig om het aantal spelvariaties uit te breiden om het spelen met onze lasergame sets uitdagend te houden . Daarom hieronder nog wat nieuwe spelvariaties die ook kunt overwegen

Sniper Duel Lasergame: Een Spannende En Uitdagende lasergame Spelvorm

Het organiseren van een lasergame-evenement kan een geweldige manier zijn om plezier te hebben en [...]

Bekijk deze spelvorm
Infected Lasergame: Spannende Spelvorm voor een Uitdagend Feestje

Introductie van de Infected lasergame spelvorm Infected is een opwindende lasergame spelvorm waarin spanning, strategie [...]

Bekijk deze spelvorm
Wie is de mol : mollenstrijd , lasergame infiltratie

In “Mollenstrijd: Lasergame Infiltratie” wordt het concept van “Wie is de Mol?” gecombineerd met de [...]

Bekijk deze spelvorm
lasergame target set huren

Klik op het plaatje

Optioneel  voeg een extra spel toe met de targetset

Aanvulling voor de gehuurde lasergame sets , Met deze target set voegt u een extra spannende spelvariant aan het spel toe.

HET LASERGAME TARGET SPEL

Welk team weet de meeste targets te veroveren en wordt de winnaar van het Targetspel ?

De lasergame targets worden nu in het speelveld geplaatst en het is aan de teams om zoveel mogelijk targets te veroveren binnen de afgesproken tijd. Het startsignaal gaat en de teams gaan op zoek naar de targets , maar vergeet niet ook jullie tegenstanders jagen op de targets en op jullie.

Wanneer je een target ziet schiet je gericht op het target , als je een target raakt blijft hij even knipperen in de kleur van het team waardoor hij geraakt is. Terwijl hij knippert, kan het target door niemand geraakt worden.

Nadat een target 5 keer geraakt is door dezelfde teamkleur, blijft het knipperen in de teamkleur van het team

Dat team heeft dan deze target veroverd , de target zal op deze kleur blijven branden totdat  hij uit wordt gezet.  Om altijd een winnaar te hebben huurt u bij ons een set van niet 2 maar 3 lasergame targets  Het team dat 2 of meer targets weet te veroveren is winnaar.

Maak het lasergame feestje extra spannend

laser schieten met hut

Een hut/fort bouwen

Wat is er mooier dan van de natuur te genieten door er echt te zijn.

Laat de kinderen in het bos hun eigen fort bouwen dat ze later kunnen verdedigen tijdens een spel waarbij het andere team het fort probeert te veroveren.

Een vuurtje altijd spannend

Wanneer u een locatie kiest waar het mogelijk is om een klein kampvuurtje  te maken . Neem dan wat aanmaakblokjes en een aansteker mee en maak dan het lasergame feestje nog stoerder. Laat de kinderen hout verzamelen voor het vuurtje .

Een rooster daarna bv worstjes of marshmallows boven het vuurtje

worstje roosteren boven het voor marshmallows roosteren boven het vuur

Heeft u een lasergame feestje thuis of op een plek waar een kampvuurtje niet kan , gebruik dan de vuurschaal of de BBQ