Lasergame Ophalen of afhalen bij servicepunt bij u in de buurt Door heel Nederland

Waar u ook in Nederland woont u kunt onze geweldige set altijd huren. Wanneer Leuth (bij Nijmegen) te ver weg is verzenden wij onze pakketten ook naar een PostNL servicepunt bij u in de buurt waar u deze kunt afhalen en weer retourneren.

Voor slechts €20,- (incl retourlabel) zenden wij de  lasergamekist naar een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. Na gebruik gebruikt u het bijgevoegde retourlabel om de kist weer te retourneren.

Afhalen Lasergameset in Leuth: 

Wenst u een lasergame set te huren en komt u uit de buurt plaats dan een bestelling via de website of bel ons op 024-7852298 voor de beschikbaarheid op de door u gekozen datum.

U kunt de kist in de ochtend ophalen of tussen of 13:00 -16:15 op de dag voor de huurperiode.

Wij geven u dan uitleg over alle gehuurde spullen . Alle geweren zijn voorzien van opgeladen batterijen. Hiermee kunt u een heel weekend onafgebroken lasergame spelen.  Bij langere huurperiodes zullen wij extra batterijen toevoegen.

Betaling bij afhalen:

Betaling geschied vooraf via de website of gepast en het liefst contant bij het afhalen omdat dit makkelijker voor ons is bij het terugbetalen van de betaalde borg.

U hoeft dan niet vooraf te betalen 

 

Lasergame set naar servicepunt bij u in de buurt.

Wanneer u online een reservering plaatst kunt u kiezen om de set naar een servicepunt bij u in de buurt te sturen . Wij zorgen ervoor dat de set de dag voor de gehuurde periode op het service punt is waar u deze kunt afhalen.

Voorbeeld u wenst op woensdag 8 juli de set te huren. Wij zorgen ervoor dat de set op dinsdag aanwezig is waar u deze kunt afhalen met het afhaalbericht.

U krijgt van ons een e-mail met een track & trace om uw lasergamepakket te volgen. Ook ontvangt u van PostNL bericht waar en vanaf welk tijdstip u het pakket op het servicepunt kunt afhalen.

U zorgt er vervolgens zelf voor dat het lasergamepakket de volgende dag na de laatste huurdag weer wordt aangeboden voor verzending bij een PostNL-afhaalpunt in de buurt. U doet dit door het oude verzendlabel te verwijderen van het lasergamepakket en het meegezonden retour label te plaatsen. Uiteraard is deze al door ons gefrankeerd.

Mocht deze dag op een zondag vallen en is het PostNL-afhaalpunt gesloten, dan stuurt u het pakket op maandag retour. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten . U vindt de verzendmogelijkheid tijdens het afronden van de reservering op onze website.

Nadat wij de set in goede orde hebben ontvangen wordt deze gecontroleerd , en de borg terug gestort  op dezelfde wijze dat deze is voldaan.

postnl pakketpunt

Afhalen en retourneren bij een postNL locatie bij u in de buurt . Hiermee is onze geweldige set door heel Nederland te gebruiken.

Betaling bij verzenden

U betaald vooraf via IDEAL of per bank, de lasergame set wordt pas verzonden wanneer de volledige betaling en borg door ons is ontvangen. Zorg er daarom voor dat de betaling op tijd is voldaan

Borg :

Standaard wordt een borg gerekend van €50,- per gehuurde lasergame set. Bij beschadiging van het gehuurde materiaal of andere gebreken door redelijk gebruik, wordt de schade verrekend met de borg.

Dit bedrag wordt vastgesteld door de verhuurder. We gaan hierbij uit van de vervangingswaarde van het materiaal. Indien de borg de veroorzaakte schade niet volledig dekt zal  de verzekering van de huurder worden benaderd.

Bij diefstal en/of verlies is de huurder volledig aansprakelijk.

De terugbetaling van de borg geschied op dezelfde wijze als deze is voldaan.

Aansprakelijkheid:
Bij diefstal, schade en/of verlies van de laserguns is de huurder volledig aansprakelijk. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of letsel in welke vorm dan ook. Onderverhuur van de lasergameset is niet toegestaan!