Beoordelingen van huur een lasergame

Lees hoe andere klanten , hun boeking bij www.huureenlasergame.nl hebben ervaren

Bedrijfsnaam : Huur een lasergame.nl
Website :
Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  4.8 van 5 , 58 stemmen , 58 waarderingen
11 januari 2019
Top feestje  

Het was een heerlijk feest met deze set. Goed verzorgd. Ik zou niet weten wat ik nog meer zou willen.
Het is vooral geschikt voor jongetjes rond 10 jaar oud, al deden de ouderen ook enthousiast mee. Hartelijk bedankt

8 december 2018
Supergaaf  

Supergaaf, ook als je geen 10 meer bent 🙂

10 oktober 2018
fantastisch kinderfeestje  

Wat een fantastisch kinderfeestje heeft onze zoon van 8 jaar gehad!
Hij wilde graag alle jongens uit de klas uitnodigen. Dat is met dit spel alleen maar heel leuk: Hoe meer kids hoe beter! Tegen een zeer betaalbare prijs hebben alle twaalf de jongens het bos onveilig gemaakt.
Super dat er leuke speltips in zaten, zodat we er wat afwisseling in aan konden brengen.
Als afsluiting kreeg iedereen een ‘echt’ diploma, wat was aangeboden door ‘Huur een lasergame’!
Enkele keren

...meer
fantastisch kinderfeestje  
Lekes (via Google)    10 oktober 2018  

Wat een fantastisch kinderfeestje heeft onze zoon van 8 jaar gehad!
Hij wilde graag alle jongens uit de klas uitnodigen. Dat is met dit spel alleen maar heel leuk: Hoe meer kids hoe beter! Tegen een zeer betaalbare prijs hebben alle twaalf de jongens het bos onveilig gemaakt.
Super dat er leuke speltips in zaten, zodat we er wat afwisseling in aan konden brengen.
Als afsluiting kreeg iedereen een ‘echt’ diploma, wat was aangeboden door ‘Huur een lasergame’!
Enkele keren hebben we contact gehad met ‘Huur een lasergame’, omdat er nog wat extra pistolen moesten komen. We werden prettig en snel geholpen.
Heel fijn dat de prachtige kist met mooie materialen RUIM op tijd werd geleverd.
Als u nu nog twijfelt: HUREN DIE KIST MET VERMAAK VOOR MEEEEER DAN 3 a 4 UUR!

9 juli 2018
Aanrader voor feesten en partijtjes  

We hebben heel veel plezier beleefd aan de lasergame set! De set werd ruim op tijd aangeleverd en werkte perfect, zou dit zeker aanraden voor feesten en partijtjes.

7 juli 2018
Tot in de puntjes verzorgd  

De kist was tot in de puntjes verzorgd. Levering was ruim op tijd. De kinderen waren erg onder de indruk. Ze hebben zich helemaal kunnen uitleven. Echt een aanrader!

30 juni 2018
Dikke 10 voor huureenlasergame.nl  

besteld met verzenden,dat was perfect geregeld en ruim op tijd aanwezig op het afhaalpunt.
de kist alleen was al een feest.
we waren in een bos gaan lasergamen.uitstekende plek.
al met al een dikke 10 voor huureenlasergame.wij waren erg tevreden.

21 juni 2018
Voor herhaling vatbaar  

Makkelijk ophalen en verzenden. Alles werkte goed met duidelijke uitleg erbij. De jongens hebben uren kunnen spelen met elkaar in de tuin. De lintjes om teams te kunnen onderscheiden waren ook erg handig. Voor herhaling vatbaar.

13 mei 2018
Bedankt voor alles !  

Mijn jongste zoon van bijna 9 jaar heeft een geweldig kinderfeestje gehad. De guns zijn makkelijk in gebruik.
De service is ook goed geregeld. De kist is op tijd binnen. Bedankt voor alles!

14 april 2018
Zeer tevreden  

Zo besteld en zo verzonden via een servicepunt. Dus super makkelijk. De set gebruikt voor een kinderfeestje. In een recreatiegebied hebben de kids lekker kunnen lasergamen, zo vaak ze wilden. Allemaal degelijk spul met duidelijke instructie kaarten. Wij waren hartstikke tevreden.

20 maart 2018
Top geregeld  

Voor het kinderfeestje van mijn zoon een lasergame set gehuurd bij jullie. Met zijn allen naar t bos geweest en de kinderen wilden na 2,5 uur eigenlijk nog steeds niet stoppen. Stoere kist vol speelplezier

Beoordeling plaatsen

Enkele dagen nadat u boeking heeft plaatsgevonden ontvangt u het verzoek ons te beoordelen . De link waar u uw beoordeling kunt plaatsen staat in deze email. Wij vragen u vriendelijk zowel positieve als negatieve ervaringen aan ons te melden zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.