Beoordelingen van huur een lasergame

Lees hoe andere klanten , hun boeking bij www.huureenlasergame.nl hebben ervaren

Bedrijfsnaam : Huur een lasergame.nl
Website :
Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  4.9 van 5 , 63 stemmen , 63 waarderingen
8 april 2019
Echt een aanrader!  

Telefonisch keurig en vriendelijk te woord gestaan. Ophalen lasers geen probleem. Lasers in goede staat ontvangen. We hebben met zijn allen een heel leuk klassenuitje gehad. Echt een aanrader!

20 maart 2019
Het huren van een lasergameset voor een feestje is echt een aanrader!  

De kinderen vonden het lasergamen heel erg leuk! Het bestellen en retourneren van de kist met laserpistolen ging eenvoudig! De kist is wel aan de zware kant om alleen in de auto te tillen! Het is volgens mij een echte legerkist en dat vonden de kinderen heel interessant. Het huren van een lasergameset voor een feestje is echt een aanrader! Kinderfeestje Imre 9 jaar

18 maart 2019
Prima verzorgde set in houten kist  

Prima verzorgde set in houten kist. Aan alles is gedacht: spelvarianten, certificaten, reservebatterijen. De kinderen in de leeftijd van 11 jaar hebben zich er geweldig mee vermaakt.

10 maart 2019
Alles is echt goed geregeld!  

Wát een geweldige oplossing! Huur een lasergame en dan lekker buiten in het park laseren. In plaats van €10-25 per kind betalen indoors en dan maar één keertje kort mogen laseren. Het verjaardagsfeestje was een groot succes! Ze hebben een kleine twee uur rond gerend en allerlei variaties gespeeld. De communicatie met huureenlasergame was goed, de kist met laserguns, lintjes, twee maskers, twee vlaggen, reserve batterijen (waren niet nodig) was er ruim op tijd voor de verjaardag. Alles is echt

...meer
Alles is echt goed geregeld!  
Monique Thoonsen (via google)    10 maart 2019  

Wát een geweldige oplossing! Huur een lasergame en dan lekker buiten in het park laseren. In plaats van €10-25 per kind betalen indoors en dan maar één keertje kort mogen laseren. Het verjaardagsfeestje was een groot succes! Ze hebben een kleine twee uur rond gerend en allerlei variaties gespeeld. De communicatie met huureenlasergame was goed, de kist met laserguns, lintjes, twee maskers, twee vlaggen, reserve batterijen (waren niet nodig) was er ruim op tijd voor de verjaardag. Alles is echt goed geregeld!

11 februari 2019
Aanrader voor kinderfeestjes!  

Voor de tweede keer gehuurd. Nu voor een kinderfeestje van acht jarigen. Een leuke plek in het bos gezocht en de kinderen doen de rest. De kist werd op tijd geleverd waardoor onze kids de dag ervoor al konden ‘oefenen’. Hierbij geen probleem met batterijduur. Ook kunnen de apparaten tegen een stootje. Aanrader voor kinderfeestjes!

11 januari 2019
Top feestje  

Het was een heerlijk feest met deze set. Goed verzorgd. Ik zou niet weten wat ik nog meer zou willen.
Het is vooral geschikt voor jongetjes rond 10 jaar oud, al deden de ouderen ook enthousiast mee. Hartelijk bedankt

8 december 2018
Supergaaf  

Supergaaf, ook als je geen 10 meer bent 🙂

10 oktober 2018
fantastisch kinderfeestje  

Wat een fantastisch kinderfeestje heeft onze zoon van 8 jaar gehad!
Hij wilde graag alle jongens uit de klas uitnodigen. Dat is met dit spel alleen maar heel leuk: Hoe meer kids hoe beter! Tegen een zeer betaalbare prijs hebben alle twaalf de jongens het bos onveilig gemaakt.
Super dat er leuke speltips in zaten, zodat we er wat afwisseling in aan konden brengen.
Als afsluiting kreeg iedereen een ‘echt’ diploma, wat was aangeboden door ‘Huur een lasergame’!
Enkele keren

...meer
fantastisch kinderfeestje  
Lekes (via Google)    10 oktober 2018  

Wat een fantastisch kinderfeestje heeft onze zoon van 8 jaar gehad!
Hij wilde graag alle jongens uit de klas uitnodigen. Dat is met dit spel alleen maar heel leuk: Hoe meer kids hoe beter! Tegen een zeer betaalbare prijs hebben alle twaalf de jongens het bos onveilig gemaakt.
Super dat er leuke speltips in zaten, zodat we er wat afwisseling in aan konden brengen.
Als afsluiting kreeg iedereen een ‘echt’ diploma, wat was aangeboden door ‘Huur een lasergame’!
Enkele keren hebben we contact gehad met ‘Huur een lasergame’, omdat er nog wat extra pistolen moesten komen. We werden prettig en snel geholpen.
Heel fijn dat de prachtige kist met mooie materialen RUIM op tijd werd geleverd.
Als u nu nog twijfelt: HUREN DIE KIST MET VERMAAK VOOR MEEEEER DAN 3 a 4 UUR!

9 juli 2018
Aanrader voor feesten en partijtjes  

We hebben heel veel plezier beleefd aan de lasergame set! De set werd ruim op tijd aangeleverd en werkte perfect, zou dit zeker aanraden voor feesten en partijtjes.

7 juli 2018
Tot in de puntjes verzorgd  

De kist was tot in de puntjes verzorgd. Levering was ruim op tijd. De kinderen waren erg onder de indruk. Ze hebben zich helemaal kunnen uitleven. Echt een aanrader!

Beoordeling plaatsen

Enkele dagen nadat u boeking heeft plaatsgevonden ontvangt u het verzoek ons te beoordelen . De link waar u uw beoordeling kunt plaatsen staat in deze email. Wij vragen u vriendelijk zowel positieve als negatieve ervaringen aan ons te melden zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.