Wie is de mol : mollenstrijd , lasergame infiltratie

wie is de mol mollenstrijd lasergame infiltratie

In “Mollenstrijd: Lasergame Infiltratie” wordt het concept van “Wie is de Mol?” gecombineerd met de actie en opwinding van lasergame spelen. Een groep deelnemers wordt opgesplitst in twee teams: Team A en Team B. Ieder team heeft één mol, die in het geheim de andere teamleden probeert te saboteren. Beide teams nemen het tegen elkaar op in een reeks spannende lasergame-missies, terwijl ze tegelijkertijd proberen de mol in hun eigen team te ontmaskeren.

Spelverloop wie is de mol lasergame infiltratie:

  1. Aan het begin van het spel wordt aan elke deelnemer in het geheim een rol toebedeeld: teamspeler of mol. Er is één mol per team.
  2. De teams nemen het tegen elkaar op in verschillende lasergame-missies. Missies kunnen variëren van het veroveren van een vlag tot het verdedigen van een basis, of het uitschakelen van alle tegenstanders van het andere team.
  3. Tijdens elke missie probeert de mol zijn of haar team op een subtiele manier te saboteren, bijvoorbeeld door het missen van schoten, het geven van verkeerde informatie of het “per ongeluk raken” van teamgenoten.
  4. Na elke gespeelde missie krijgen de teams de kans om te overleggen en te stemmen op wie zij denken dat de mol is. De speler met de meeste stemmen wordt uit het spel geëlimineerd. Als het team de echte mol elimineert, krijgen ze bonuspunten voor de volgende missie. Als ze een teamspeler wegstemmen, krijgt het andere team de bonuspunten.
  5. Het spel gaat door totdat er maar één team overblijft, of totdat een van te voren bepaald aantal rondes is gespeeld. Het winnende team is het team met de meeste punten aan het einde van het spel.

In “Mollenstrijd: Lasergame Infiltratie” moeten de deelnemers van dit mollenstrijd spel niet alleen strategisch en behendig zijn in het lasergamen, maar ook hun observatie, communicatie en deductie zijn belangrijk om de mol te kunnen ontmaskeren en hun team naar de overwinning te leiden.

Speel ook mollenstrijd lasergame infiltratie

Voor deze spelvariant adviseren wij de reguliere set omdat deze makkelijk door de mol van teamkleur verandert kan worden om zo eigen teamleden te kunnen raken tijdens het spel. Bij de XL anti cheat is het niet meer mogelijk om van teamkleur te wisselen nadat je 1 x geraakt bent.

Ook de extra targetset die hier je kunt huren voor slechts €7,50 kun je ìnzetten als een van de lasergame missies

 

Huur een lasergame
5.0
Gebaseerd op 192 recensies
×
js_loader