Lasergame huren in regio Amsterdam

Ook voor de regio Amsterdam is het mogelijk onze lasergame set te huren. In onze lasergame kist zit alles waar u onbeperkt lasergame mee kunt spelen op een locatie naar keuze. Onze lasergame is binnen en buitenshuis te gebruiken , overdag en in het donker.

Geschikt voor jong en oud

De lasergame set die wij verhuren is geschikt voor jong en oud de afmeting van het lasergame pistool / geweer is ook door jongere kinderen te gebruiken

Niet kinderachtig
Ondanks dat de set ook geschikt is voor kinderen is deze beslist niet kinderachtig , we hebben zeer enthousiaste gebruikers gehad die de leeftijd van 40 al ruim gepasseerd waren.  Daarom stellen wij dat onze lasergame geschikt is voor de de leeftijd 4- 99 jaar.

Huur een lasergame set stoere kist vol met lasergame spullen
lasergame huren voor kinder feestjes uitjes familliefeest

Reserveer vandaag nog !

Denkt u erover een lasergame set te huren reserveer deze dan op tijd  om teleurstellingen te voorkomen. Vooral in de drukkere periode zijn al onze lasergames vaak al ver in het voren gereserveerd.

U kunt bij ons tot 48 uur voorafgaand aan de reservering kosteloos annuleren. Dus u loopt geen risico.

Reserveer vandaag nog uw lasergame

aMSTERDAM IS TOCH VEEL TE VER VAN lEUTH ?

Dat klopt,  daarom haalt u de set op bij een PostNL in de buurt.

Voor een kleine meerprijs zenden wij de lasergame set naar een PostNL servicepunt in de buurt waar u deze een dag later kunt afhalen. Wanneer u uitgespeeld bent of de huurperiode ten einde is . Stuurt u de set weer terug met het meegeleverde en al door ons gefrankeerde retourlabel.

Zo kunt u ook in de regio van Amsterdam onze lasergame set huren.

Cool lasergame kinderfeestje regio Amsterdam

Doordat onze laserwapens gebruik maken van 100% veilige infra rood licht (hetzelfde als in uw afstandsbediening) word onze lasergame set vaak gehuurd voor hele coole maar toch betaalbare kinderfeestjes .

Wanneer u met de kinderen het park of de vrije natuur in trekt zijn ze een hele dag actief in de weer met de lasergame spellen. Wanneer de omgeving het toelaat zou samen met de kinderen een kampvuur kunnen maken en daar worstjes en/of marshmallows roosteren.  Ze zullen het geweldig vinden.

Wanneer u het bos in trekt laat ze dan bijv eerst een fort/hut bouwen waarvandaan de lasergame gevechten gevoerd kunnen worden.

gratis uitnodigingen

kinderfeestje lasergame uitnodigingen
Klik hier om te downloaden

“Het beste feestje ooit”,

was een van de reacties van de enthousiaste  feestgangers. Ook papa heeft zich vermaakt met de lasergame geweren

Heel veel plezier voor een betaalbare prijs

Een echte aanrader voor een leuk kinderfeestjefeestje! Heel veel lol, voor een betaalbare prijs! Zeer compleet

Ze vonden het geweldig

Moe maar voldaan , ze vonden het allemaal geweldig zijn geen moment verveeld geweest

lEUKE EXTRA’S

MAAK DAT LASERGAME HUREN HELEMAAL AF