Hip kinderfeestje in 2017 thuis lasergame spelen !

kinderfeestje

Voor een stoer kinderfeestje met lasergamen of paintballen moest je vaak met het gezelschap naar een speciale locatie waar je dit kon spelen.Vaak binnen moet dit dan in een beperkte tijd en tegen hoge kosten per persoon. Sinds enige tijd heeft u keuze om dit anders, goedkoper en op een eigen locatie te doen dankzij de complete lasergame sets die u kunt huren.

Lasergamen kan natuurlijk ook in een speciale hal maar dan ben je niet vrij om te doen wat je wilt. De prijzen zijn hoog de speeltijd beperkt en  ook de horeca moet afgenomen worden waardoor een leuk kinderfeestje aardig in de papieren kan lopen. Maar voor ouders zijn er gelukkig nu ook een heel mooi alternatief.

Lasergame spelen in je eigen achtertuinhuur een lasergame voor kinderfeestjes

Steeds meer ouders ontdekken dat het spelen van lasergame nu ook in de eigen achtertuin kan . Je huurt een complete lasergame set voor €50,- voor 1 dag. Deze lasergame set bevat 10 lasergame pistolen / geweren en alle benodigdheden en uitleg. Met de set kun je net zo vaak lasergame spelen als je zelf zou willen.

Een fractie van de prijs die je kwijt zou zijn wanneer je met 10 personen zou gaan lasergamen in een commerciële locatie.

Daarnaast hoef je niet op de klok te kijken en ook het eten en drinken kun je nu ook zelf organiseren.

Achtertuin of speelveldje

De achtertuin , het speelveldje of toch liever het bos of die recreatieplas, van iedere omgeving is een spannend lasergame speelveld te maken. Ook binnenshuis is lagergame en kampvuur voor een geslaagd kinderfeestjehet mogelijk om lasergame te spelen,  al zijn 10 enthousiaste kinderen die  rondrennen niet echt droomscenario van de meeste ouders.

Wanneer er objecten zijn waar de kinderen zich achter kunnen verschuilen en vrij kunnen rond rennen voldoet een locatie eigenlijk al. Wanneer je daarbij ook nog de mogelijkheid hebt een kampvuurtje te maken dan kun je het helemaal spannend maken.

Denk aan broodjes knakworst, opgewarmd in een oude pan boven een vuurtje of het roosteren van mashmellows

De nieuwste laserguns

lasergame wapen kinderfeestjeDe nieuwe generatie laserpistolen zijn voorzien van geluid en lichteffecten die het spel nog spannender maken . Ook zullen deze nieuwe lasergame pistolen trillen wanneer je zelf schiet of geraakt wordt. Het is niet nodig om speciale vestjes te dragen alle technologie zit in deze nieuwste laserwapens. De lasergame wapens werken op ongevaarlijk infrarood licht dat u ook kent van de afstandsbediening, en kunnen zowel overdag als in het donker gebruikt worden.

Vooral met iets oudere kinderen is het leuk het kinderfeestje en de lasergames in het schemer te houden, de lichteffecten van de lasergame wapens komen dan nog beter tot hun recht.

 

Klik hier voor ook een lasergame kinderfeestje

 

Huur een lasergame
5.0
Gebaseerd op 198 recensies
×
js_loader