Maak je kinderfeestje helemaal compleet

lasergame kinderfeestje

Stoer lasergame Kinderfeestje

Onze lasergame set wordt veel verhuurd voor kinderfeestjes , daarom hebben we aan aantal producten toegevoegd aan ons assortiment om dat lasergame kinderfeestje helemaal compleet te maken. Het begint al bij die stoere militaire transportkist waarin onze lasergames vervoerd worden . Deze spreken meer tot de verbeelding dan een plastic bak waarin veel andere aanbieders hun sets aanbieden. In die stoere kist zit alles wat je nodig hebt voor een geweldige pot lasergame. Wil je de kinderen wat extra’s geven en wellicht ook een leuk aandenken meegeven kijk dan zeker eens bij de extra’s die we aanbieden.

De extra producten worden bij de set meegeleverd. Wanneer u al een set gereserveerd heeft maar achteraf toch wat extra’s erbij wenst,  laat het ons dan weten dan passen we dit aan voor u .

kinderfeestje lasergame uitnodigingenGratis uitnodiging voor lasergame kinderfeestje

Deze had je vast al gezien op onze website deze gratis uitnodigingen zijn stoer en in stijl van een lasergame feestje. Hij is zo door ons ontworpen dat je de pdf kunt downloaden en printen met een kleurenprinter. Door het papier op de vouwlijntjes op te vouwen en eventueel met wat hobbylijm vast te lijmen heb je een stoere uitnodiging voor jouw (kinder) feestje Je kunt op de dogtags aan de voorkant de naam van je vriendje of vriendinnetje zetten en aan de binnenkant alle informatie over het lasergame feestje.

download / bekijk hier

 

Camouflage schmink

een echte strijder gaat natuurlijk op in zijn omgeving dus camouflage schmink is noodzakelijk verhoog de feestvreugde en maak met een paar camouflage vegen echte soldaten van ze.

Aanbieding!

Leuk aandenken , Camouflage Buff / Bandana

De camouflage buff / bandana is leuk om te dragen tijdens het feestje maar ook na het lasergame feestje een leuk aandenken aan dat geweldige feestje . Doordat deze buff/ bandana op veel verschillende manieren gedragen kan worden (zie video) zal deze zeker nog een keer van pas komen en is geschikt voor jongens en meisjes.

Camouflage feestzakjes

Veel kinderfeestjes worden afgesloten met een leuk feestzakje met wat leuks en/of lekkers voor alle gasten . Ook deze feestzakjes met camouflage print kunt u nu mee bestellen om het feestje af te maken. e.e.a wordt dan met de gehuurde lasergame set meegeleverd .

 

Je lasergame kinderfeestje organiseer je zelf

Met de lasergame set en de extrás die we aanbieden organiseer je zelf met gemak het stoerste kinderfeestje ooit , het enige dat je nodig hebt is een uitdagende plek om het feestje te houden zoals het bos , natuurgebied , oud gebouw , boerenerf , recreatieplas iedere locatie is geschikt zolang de spelers rond kunnen rennen en plekken hebben waarachter ze zich kunnen verschuilen.

Wanneer de locatie het toelaat denk dan eens aan een kampvuurtje met worstjes marshmallows of broodjes om het helemaal het einde te maken. Zorg er wel voor dat je het vuur achteraf goed dooft en alle rommel weer mee naar huis neemt.

Huur een lasergame
5.0
Gebaseerd op 198 recensies
×
js_loader