Lasergame evenement 3 mei 2017

Op 02 mei stond er in de Torteltuin in Leuth in samenwerking met Huureenlasergame.nl een evenement gepland. De animo was enorm met meer dan 60 aanmeldingen een groot succes en alle kids hadden er enorm zin in. Doordat het weer niet mee wilde werken is het evenement een dag verschoven naar 03 mei . Vanaf 12:30 gingen de vrijwilligers van de torteltuin aan de slag en werd de Torteltuin verandert in een lasergame arena, gecamoufleerde forten, schuilplekken van pallets en enorme hooi en strobalen maakte van de Torteltuin een nog spannendere plek.
Om 18:30 ging het evenement van start en met bijna 60 kinderen in de leeftijdscategorie van 5 – 15 was het een gezellige drukte.  Eerst gingen de kinderen van 5 & 6 jaar  met elkaar de strijd aan en team 1 won deze spannende strijd.
Helaas waren de weergoden ons niet gunstig en trok er een flinke bui over, gelukkig waren de tenten groot genoeg om iedereen droog te houden en werd ondertussen een drink pauze ingelast. Even is er gedacht om het evenement af te lasten maar gelukkig werd het na 15 minuten toch droog en is het droog gebleven.
De leeftijdscategorie van 7 t/m 9 jaar ging het speelveld op en moest bij elkaar een vlag veroveren terwijl ze elkaar met laserguns bestreden. Dit werd een gelijk spel beide teams wisten in 2 rondes elkaars vlag te veroveren.
Bij de leeftijdscategorie 10 + ging het er ook heftig aan toe , en moest er af en toe ingegrepen worden omdat er vlas gespeeld werd, maar toen duidelijk was dat dit gelijk afgestraft werd barstte er een spannende strijd los. Ook hier was het doel de vlag van de tegenstander te veroveren en ook hier wisten beide teams een keer dit doel te bereiken.
De leeftijdscategorie 5 en 6 was nog steeds enthousiast en ook zij hebben daarna nog 2 potjes capture the flag gespeeld waarbij team 2 als winnaar uit de bus kwam.
De avond is afgesloten met een massaal gevecht waarbij alle 40 laserguns van huureenlasergame.nl gebruikt werden 2 teams van 20 ieder gingen een “deathmatch “strijd met elkaar aan . Een duidelijke winnaar is hier niet uit gekomen maar wel duidelijk is geworden dat het een succesvol evenement was en iedereen veel plezier heeft gehad.

meer foto’s op de facebookpagina van torteltuin Leuth

Huur een lasergame
5.0
Gebaseerd op 199 recensies
×
js_loader