Nieuwe lasergame kist in gebruik genomen

nieuwe lasergame kistVandaag hebben we  een nieuwe lasergame kist in gebruik genomen

Om aan de steeds groeiende vraag te kunnen blijven voldoen hebben we een nieuwe kist samengesteld.
Onze lasergame kist bevat naast 10 lasergame pistolen om lasergame met te spelen ook nog 10 team lintjes (in 2 verschillende kleuren) om de teams extra zichtbaarder te maken.

Ook 2 vip maskers en vlaggen ontbreken niet om ook de spelvormen “Bescherm de Vip ” & “capture the flag en flagball “te kunnen spelen.

De batterijen van onze lasergame pistolen zijn van top kwaliteit en opgeladen wanneer u de kist ontvangt. Mocht er toch een batterij minder zijn zitten er in ieder kist reservebatterijen en een schroevendraaier om deze te vervangen.

Onlangs hebben we ook 10 gratis oorkondes toegevoegd , een leuk extraatje om aan de gebruikers mee te geven als leuk aandenken.

Klik hier om onze set te boeken

Heeft u plannen in het weekend gebruik te gaan maken van onze lasergame boek dan tijdig want de weekenden zitten vaak snel vol

Onze kisten kunnen door heel Nederland gebruikt  worden dankzij de verzendservice waarbij u de kist een dag voor de gehuurde datum bij een servicepunt kunt ophalen. Na gebruik daar ook weer inleveren met het meegeleverde retourlabel.

Voor de weekenden hebben we een speciaal tarief u boekt de zaterdag en krijgt de zondag van ons er gratis bij

Huur een lasergame
5.0
Gebaseerd op 192 recensies
×
js_loader